Close

Slider Title

Short Excerpt

See More

Slider Title

Short Excerpt

See More
Onze Puy de Droom.

Wie midden op de kaart van Frankrijk prikt komt uit in de Auvergne, het groene hart & de longen van Frankrijk. Het hart van de Auvergne is het departement Puy de Dome. Genoemd naar de gelijknamige uitgedoofde vulkaan, die als een baken boven Clermont Ferrand uitrijst en met zijn karakteristieke kegelvorm van ver te zien is. Het uitzicht vanaf de Puy de Dome over de uitgedoofde vulkaankegels eromheen is adembenemend en een echt “must see”. Deze vulkanen van de Auvergne brengen ons terug naar het ontstaan van de wereld. De keten van de 80 “puys” in dit landschap met majestueus reliëf is indrukwekkend. Je ziet in een oogwenk hoe uniek dit landschap is en de natuur nog onbedorven.
Dit hart van Frankrijk, de Auvergne heeft ons hart gestolen. Onze droom om samen een kleinschalig kindvriendelijk vakantiedomein te beginnen is hier midden in Frankrijk, in de Puy de Dome uitgekomen. Samen met onze drie kinderen Pepijn, Sterre en Rhodee en onze hond Bisous beginnen wij een nieuw avontuur. Een nieuw familieverhaal waarbij het ons doel is om jou als gast je bij ons ‘thuis’ te laten voelen.

Onze ruim 200 jaar oude boerderij met zijn bijbehorende gebouwen herbergen drie comfortabele, moderne Gites. Ons land ter grootte van 6ha en met zijn drie meertjes biedt de kampeerder keuze uit een zes- tot achttal zeer ruime en rustige kampeerplekken en onze andere gasten een fantastisch stukje natuur met mooie vergezichten om van te genieten.

À Bientôt op Les3Etangs !

Basten & Christine Zwart
Pepijn, Sterre & Rhodee

De Auvergne
Ce n’est pas la Suisse, c’est plus impressionnant, ce n’est pas l’Italie, c’est plus beau, c’est la France centrale avec tous ses Vésuves  éteints.

Het is geen Zwitserland, het is indrukwekkender, het is geen Italië, het is mooier, het is Midden- Frankrijk met al zijn gedoofde Vesuviussen.  George Sand, Franse Schrijfster